Samen werken wij aan een fijn verblijf voor onze gasten

Doordat we in een lange traditie werken hebben we een flinke naam opgebouwd, die verder reikt dan alleen Zeeland. Hierdoor komen onze (vaste) gasten het gehele jaar door naar Domburg. Dit betekent dat we jou het gehele jaar door een stabiele baan kunnen bieden. Natuurlijk werk je in de zomer zoals in de meeste horecabedrijven wat meer uren dan in de winter, maar je zult nooit enorme uitschieters hebben. We hechten waarde aan een goede werk-privé balans.

Ondanks dat we verschillende afdelingen hebben, werken we samen als één team. Regelmatig zitten we met verschillende afdelingen samen om de komende week door te nemen of om andere zaken te bespreken. Natuurlijk hebben we ook op een informele manier regelmatig contact tijdens het werk. Zo zitten we tijdens de lunch met z’n allen door elkaar in de kantine, de één geniet hier van z’n eigen boterhammen en de ander van het uitgebreide lunchbuffet, terwijl de collega’s van kantoor en reserveringen het juist heerlijk vinden om tijdens de lunch over het strand en de duinen te wandelen. Even de benen strekken!

Carrièreperspectief
Badhotel Domburg heeft niet alleen de gasten veel te bieden, maar ook jou! De arbeidsvoorwaarden zijn goed en bovendien word je beloond naar prestatie. Dat de opleidings- en doorgroeimogelijkheden optimaal zijn, bewijst onze hotelmanager Ankie. Zij startte als stagiair bij het hotel en heeft, na op verschillende afdelingen te hebben gewerkt, nu sinds zes jaar de dagelijkse leiding. Wie ambities heeft, krijgt volop kansen!

Heb jij een horeca- of hotelopleiding en ambities om in een hotel aan de slag te gaan? Dan leren we je graag beter kennen. We maken uiteraard ook graag kennis met iedereen die graag in een hotel zou willen werken, maar hier nog geen ervaring mee heeft. Door de vele leermeesters op de verschillende afdelingen binnen het hotel, kunnen we iedereen de juiste basis zelf leren.