Hoteltechnicus

Als hoteltechnicus draag je zorg voor het uitvoeren van klein onderhoud en reparaties in en rondom de bedrijven. Je bent voornamelijk in het Badhotel te vinden. De reparaties die je uit voert komen voor in de hotelkamers, vergaderzalen, gangen, liften, keuken, spa en het restaurant en grand café.

Daarnaast is het belangrijk dat er goed gemonitord wordt of er gebreken of defecten zijn. Je probeert deze eerst zelf op te lossen,  als dat niet lukt wordt er een en opdracht uitgezet  bij externe bedrijven. Tijdens verbouwingen of groot onderhoud zijn ze veel bezig met het wegwijs maken, sturen en begeleiden van de medewerkers van externe partijen die komen werken.

Facilitaire dienst

In een klein team van drie collega’s werkt de facilitaire dienst dagelijks aan de facilitaire en technische zaken binnen het Badhotel. Samen zijn zij verantwoordelijk voor onder andere het ontvangen van goederen en de zorg dat dit bij de juiste afdelingen en collega’s terecht komt. Ze beheren de voorraad van de linnenkamers en doen bestellingen wanneer nodig.

Daarnaast ondersteunen ze ook de collega’s van de technische dienst bij het verhelpen van kleine technische werkzaamheden. Dit maakt de functie erg divers. In deze functie heb je contact met iedereen binnen het bedrijf en zie je naast collega’s ook veel gasten en externe partijen voorbijkomen. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten een fijne tijd bij ons hebben!