Waarom stagelopen in Domburg?

Stagelopen binnen één van onze bedrijven biedt jou de mogelijkheid om opgedane kennis in de praktijk te brengen. Je krijgt je eigen plekje binnen het team. Je leert veel van je collega’s en kunt alles aan hen vragen. Door onze vele leermeesters kunnen we zorgen voor persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding.

Binnen onze bedrijven verwelkomen we jaarlijks stagiaires en leerlingen op verschillende afdelingen. Bij Strand90 en By Juuls worden de stages beperkt tot de keuken en de bediening, terwijl het Badhotel juist vele andere mogelijkheden kent. Je kunt binnen het Badhotel op de volgende afdelingen stagelopen: spa, bediening, keuken en receptie. We zien ook vaak stagiaires die op verschillende afdelingen meelopen, zodat ze allround hotelervaring op doen.

We verwelkomen heel het jaar door stagiaires en leerlingen, echter wel alleen op basis van beschikbaarheid.

Al onze stagiaires ontvangen een stagevergoeding van €350, – bruto per maand + reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer. Daarnaast deel ook jij mee in de fooi, wordt er aan je gedacht tijdens speciale feestdagen zoals kerst en Pasen, krijg je personeelskorting in bijvoorbeeld de spa én mag je mee op onze onvergetelijke bedrijfsuitjes!

Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden binnen onze bedrijven. Staat jouw gewenste stage er niet bij? Geen probleem! Laat hieronder jouw gegevens achter of stuur een mailtje naar info@werkenindomburg.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Het verhaal van Teun:

“Stagelopen bij het Badhotel is leuk en leerzaam! Vorig jaar heb ik mijn 8 maanden durende stage doorlopen bij het Badhotel. Zowel in de bediening, als achter de receptie heb ik meegewerkt. Er was altijd een gezellige werksfeer en heb er veel geleerd. Mijn opdrachten heb ik dan ook succesvol afgerond. Het fijne is dat bij het Badhotel veel mogelijk is!  Ik heb het zo naar mijn zin gehad, deze zomer ben ik weer komen werken in de bediening.”