Waarom stagelopen in Domburg?

Stagelopen binnen één van onze bedrijven biedt jou de mogelijkheid om opgedane kennis in de praktijk te brengen. Je krijgt je eigen plekje binnen het team. Je leert veel van je collega’s en kunt alles aan hen vragen. Door onze vele leermeesters kunnen we zorgen voor persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding.

Binnen onze bedrijven verwelkomen we jaarlijks stagiaires en leerlingen op verschillende afdelingen. Bij Strand90 en Juuls worden de stages beperkt tot de keuken en de bediening, terwijl het Badhotel juist vele andere mogelijkheden kent. Je kunt binnen het Badhotel op de volgende afdelingen stagelopen: spa, bediening, keuken en receptie.

We geven je 8 goede redenen om direct bij ons stage te komen lopen!

In Domburg is het altijd gezellig

De sfeer is opvallend relaxed. Mensen zijn vrolijk, zorgeloos en genieten van hun verblijf in een mooi hotel en een fijn restaurant. Jij kunt dat verblijf nog mooier maken; met persoonlijke service of een smaakvol gerecht.

Eén werkgever, drie horecabedrijven

Hoe uniek wil je het hebben? Een (mbo-)stage of bbl-leerwerkplek vind je bij één van onze drie totaal verschillende bedrijven.

Professionele leermeesters

Om het vak te leren en je diploma te behalen is een leermeester belangrijk. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Onze leermeesters begeleiden, beoordelen en leiden de vakmensen van morgen op.

Normale werkdagen, normale werkdruk

We kennen de verhalen. De horeca zou zwaar zijn: lange dagen, hard werken, weinig rust. Dat geldt niet voor ons! Wij doen het anders en hebben oog voor jou. Natuurlijk is het horeca, je werkt dus ook ’s avonds, in de weekenden en op feestdagen, maar we overvragen je niet.

Gezellige werksfeer met collega's onder elkaar

Werken in een hotel, restaurant of strandpaviljoen: het is altijd teamwork.In onze teams is iedereen gelijk. Ook als je als stagiair of bbl-er bij ons werkt, tel je volwaardig mee. Een gezamenlijk ‘sluitingsdrankje’ aan het eind van de werkdag vinden we normaal. In de zomer krijgt dat drankje vaak nog een vervolg. Ga zeker eens mee op stap. Zo leer je elkaar én Domburg op een andere manier kennen!

Stagevergoeding, reiskosten & fooi

Natuurlijk, je werkt niet voor niets. Daarom bieden we je een stagevergoeding. Maak je reiskosten, dan vergoeden we die natuurlijk ook. Daarnaast deel je net als je collega's mee in de fooi.

Eindeloze lijst met voordelen

We bieden je een eindeloze lijst met voordelen als je bij ons in dienst komt. Van kortingen op overnachtingen tot korting op diners, op producten en behandelingen in onze spa.

Gratis woonruimte

Voor iedereen die niet in de buurt woont en/of lastig zit met vervoer naar Domburg, bieden we gratis woonruimte aan in de hoofdstraat van Domburg!
Ik krijg veel vrijheid waardoor mijn zelfvertrouwen groeit.
Gijs
De afwisseling van spa café en salon vind ik erg leuk. Na twee stages ben ik nu inmiddels vast in dienst!
Jincy
Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd.
Étienne
Het voordeel van stage lopen bij het Badhotel is de mogelijkheid om mijn stage te combineren met een bijbaan. Zo blijft mijn werk afwisselend en uitdagend!
Shannen

Bij het Badhotel is er veel mogelijk

Stagelopen bij het Badhotel is leuk en leerzaam! Er zijn diverse opties zoals meewerken in de bediening, achter de receptie of bij de Spa. Er is altijd een gezellige werksfeer en er is veel ruimte om te leren en school opdrachten af te ronden. Het fijne is dat bij het Badhotel veel mogelijk is! En als een stage goed bevalt zijn er vaak voldoende mogelijkheden voor een (bij)baan.

Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden binnen onze bedrijven. Staat jouw gewenste stage er niet bij? Geen probleem! Laat hieronder jouw gegevens achter of stuur een mailtje naar info@werkenindomburg.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Sollicitatieformulier

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.