Juuls – Eten, drinken, slapen is gelegen in de hoofdstraat van Domburg. Het hotel beschikt over 8 ruime kamers en een restaurant met terras dat plaats biedt voor 90 gasten. Gasten komen hier voor een ongedwongen maaltijd of juist om culinair te worden uitgedaagd.

We werken in een klein en hecht team van rond de 10 collega’s. In de keuken staan we met z’n vieren en wordt jong en oud gemixt! Eén van ons is in het Badhotel begonnen en heeft de overstap gemaakt naar Juuls. Onze souschef was al werkzaam in Juuls bij de vorige eigenaren!

In de bediening werken we met vijf vaste collega’s. In de zomer worden we aangevuld met vakantiekrachten en breidt het team uit naar zo’n 10 collega’s.

Onze bedrijfsmanager is bij het Badhotel begonnen als chef-kok en heeft nu de leiding over Juuls. We kunnen soms lekker gek doen met elkaar, maar als er hard gewerkt moet worden kunnen we ook serieus zijn!

Op welke afdeling zie jij jezelf binnenkort werken?