Juuls – Eten, drinken, slapen is gelegen in de hoofdstraat van Domburg. Het hotel beschikt over 8 ruime kamers en het restaurant met terras biedt plaats voor 90 gasten. Uit onze keuken komen gerechten met wereldse smaken, waarin groentes zoals kappertjes en venkel de hoofdrol spelen. Onze drankenkaart bestaat uit biologische frisdranken, cocktails en mocktails, welke met zorg en aandacht bereid worden.

We werken in een klein en hecht team van rond de 10 collega’s. In de keuken staan we met z’n vieren waarbij jong en oud gemixt wordt. Eén van ons is in het Badhotel begonnen en heeft de overstap gemaakt naar Juuls. Onze souschef was al werkzaam in Juuls bij de vorige eigenaren! In de bediening werken we met vijf vaste collega’s. In de zomer worden we aangevuld met vakantiekrachten en breidt het team snel uit naar zo’n 10 collega’s. Onze bedrijfsmanager is bij het Badhotel begonnen als chef-kok en heeft nu de leiding over heel Juuls. We kunnen soms lekker gek doen met elkaar, maar als er hard gewerkt moet worden kunnen we ook serieus zijn!

Op welke afdeling zie jij jezelf binnenkort werken?

Onze vacatures