Werken tijdens het ontbijt
De dag begint om 08:00 in het Badhotel, hier haal je wat benodigdheden op om Juuls te kunnen openen. Je zorgt ervoor dat de tafels zijn gedekt en alles klaarstaat voor een heerlijk ontbijt. Tussen 09.00 en 11.00 uur komen de hotelgasten ontbijten. Je serveert de gasten, maakt een praatje, geeft tips over de omgeving en verhuurt fietsen. Je zorgt ervoor dat ze blij en tevreden aan de dag beginnen.
Na het vertrek van de hotel gasten maak je het restaurant gereed voor de opening voor de gasten van buitenaf. Het restaurant gaat om 11.00 uur open. Vanaf 10.30 uur komen de andere collega’s van de keuken en bediening om aan de slag te gaan. Om 14.00 uur gaat de collega die het ontbijt heeft opgestart naar huis en worden de taken overgedragen aan andere collega’s.
Werken tijdens het diner
Nieuwe hotel gasten kunnen tussen 15:00 en 18:00 uur inchecken. Je legt de route naar onze parkeerplaatsen uit en maakt de gasten wegwijs naar hun hotelkamer. Tussen 16.30 en 17.30 uur houden we pauze en maken de collega’s uit de keuken een lekkere avondmaaltijd. Tijdens de pauze van andere collega’s dek je de tafels op en zorg je ervoor dat het restaurant gereed staat voor aanvang van het diner.
Om 18.00 uur komen de eerste gasten binnen en zorg je de gehele avond ervoor dat het hen aan niks ontbreekt. Je geeft uitleg over de gerechten, neemt bestellingen op en maakt tussendoor een praatje. Als de gasten tevreden naar huis zijn zorg je er samen met je collega’s voor dat het restaurant weer in orde is voor het ontbijt de volgende dag. Bij Juuls werk je in een gezellig en divers team, in een prachtig boutique hotel en restaurant in de bruisende hoofstraat van Domburg.