Bijbaan in Domburg: waarom je bij ons aan het juiste adres bent

De meeste collega’s die in deze functie bij ons aan de slag gaan zitten nog op school en werken voornamelijk tijdens de weekenden en vakanties. Daarnaast komt het ook wel eens voor dat we een collega verwelkomen die juist nog een extra baan naast zijn of haar andere baan zoekt, ook dat is mogelijk!

Het ideale aan deze functie is dat jij zelf je rooster bepaalt! Je geeft zelf je beschikbaarheid op en aan de hand daarvan word je ingeroosterd. Of je nu iedere week één dag kunt werken, alleen in de zomermaanden wilt komen knallen of de ene week drie keer kunt werken en dan weer vijf weken moet knallen op school: geen probleem. Met de regie over je eigen rooster en nulurencontract kun je werken wanneer het jou uitkomt.

Bij ons krijg je wat je verdient. Dus aan de hand van jouw leeftijd en wat je allemaal kunt, bepalen we jouw bruto uurloon. Uiteraard gaat dit allemaal in goed overleg. Daarnaast kun je bij ons ook rekenen op een reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer, fooi, personeelskorting en onvergetelijke bedrijfsuitjes!

Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden binnen onze bedrijven. Staat jouw gewenste bijbaan er niet bij? Geen probleem! Laat hieronder jouw gegevens achter of stuur een mailtje naar Kelly via info@werkenindomburg.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Alles gaat hier in goed overleg

Of je nu meer of minder wilt werken, één dag per week of alleen de vakanties alles is mogelijk. De meeste voelen zich al snel thuis en echt onderdeel. Als je bij ons komt werken krijg je de kans veel te leren. Van mise en place en hygiëne in de keuken tot gastvrijheid in de bediening.

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.