Bijbaan in Domburg: waarom je bij ons aan het juiste adres bent

De meeste collega’s die in deze functie bij ons aan de slag gaan zitten nog op school en werken voornamelijk tijdens de weekenden en vakanties. Daarnaast komt het ook wel eens voor dat we een collega verwelkomen die juist nog een extra baan naast zijn of haar andere baan zoekt, ook dat is dus mogelijk!

Het ideale aan deze functie is dat jij zelf je rooster bepaalt! Je geeft zelf je beschikbaarheid op en aan de hand daarvan word je ingeroosterd. Of je nu iedere week één dag kunt werken, alleen in de zomermaanden wilt komen knallen of de ene week drie keer kunt werken en dan weer vijf weken moet knallen op school: geen probleem. Met de regie over je eigen rooster en nulurencontract kun je werken wanneer het jou uitkomt.

Bij ons krijg je wat je verdient. Dus aan de hand van jouw leeftijd en wat je allemaal kunt, bepalen we jouw bruto uurloon. Uiteraard gaat dit allemaal in goed overleg. Daarnaast kun je bij ons ook rekenen op een reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer, fooi, personeelskorting en onvergetelijke bedrijfsuitjes!

Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden binnen onze bedrijven. Staat jouw gewenste bijbaan er niet bij? Geen probleem! Laat hieronder jouw gegevens achter of stuur een mailtje naar Kelly via info@werkenindomburg.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dynesha

“Ik heb een half jaar mee mogen draaien in het ontzettend gezellige ontbijt team in het Badhotel. Iedereen werkt iedere dag keihard om de gasten een fijn begin van de dag te kunnen geven. Ik heb het afgelopen half jaar ervaren als een mega gezellige tijd. Eigenlijk had ik veel eerder bij jullie moeten beginnen maar soms lopen dingen zo. Onderling is de sfeer altijd heel erg gezellig en als dat niet zo is, wordt er altijd wel voor gezorgd dat iedereen toch weer met een lach op zijn gezicht naar huis gaat. Niet alleen bij het ontbijt, maar bij alle afdelingen, iedereen kent elkaar! Omdat ik totaal iets anders heb gestudeerd dan wat bij het Badhotel past, heb ik er toch voor gekozen om na een half jaar beroeps gerichter werk te gaan doen. Mocht je nog een baan zoeken in een leuk team, ga dan zeker bij het Badhotel werken!”

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.