We werken met een klein team op kantoor in Badhotel Domburg, maar zetten ons in voor alle drie de bedrijven. Hierdoor is geen één dag hetzelfde en hebben we veel contact met alle collega’s. Ongeacht dat we op de locatie Badhotel werken, komen we ook vaak bij Strand90 en Juuls. We vinden het belangrijk dat ook zij ons vaak zien.

We werken hier met vijf collega’s: een salarisadministratieur, HR officer, marketing & sales officer en twee collega’s voor de boekhouding. Daarnaast heeft ook de directeur een plekje bij ons op kantoor, hierdoor zijn de lijntjes lekker kort!

Het is altijd erg gezellig in het hotel, omdat er altijd wel iemand in is voor een praatje. We werken immers allen in de horeca. We werken op kantoor, maar zitten ook midden in de bedrijvigheid waar alles gebeurt.

Tijdens onze pauzes gaan we graag even gezamenlijk een rondje wandelen over de duinen en door het bos. Domburg is daar de perfecte locatie voor! In de zomer genieten van de warme zon en in de winter genieten van de rust en frisse lucht.

Ons team is gevarieerd en kan het onderling goed vinden. Tijdens het harde werken is er genoeg tijd voor een gezellig praatje!