Werken tijdens het ontbijt in restaurant Zee&Land

Om 6.30 beginnen de eerste collega’s met alles klaarzetten. De overige collega’s beginnen om 8 uur en stromen na het ontbijt door naar het grand café. Deze is vanaf 11.00 uur geopend voor een kop koffie of thee met gebak, lunch of een borrel. Het ontbijtbuffet is van 07.30 – 10.30 uur in restaurant Zee&Land of bij mooi weer op ons zonnige terras.

De werkzaamheden tijdens het ontbijt variëren van het placeren van onze gasten, het buffet bijhouden, aanvullen, tafels afruimen, opdekken, etc. Na het ontbijt wordt alles schoongemaakt, de voorraden weer aangevuld, etc. Ook hebben we geregeld lunches van diverse bedrijven, in de vorm van een uitgebreid buffet of á la carte.

Veel collega’s werken al langere tijd in het Badhotel en onze gasten vinden het fijn bekende en vertrouwde gezichten te zien. We hebben een leuk team en vullen elkaar goed aan.

Werken in Grand Café 1866

De dag begint bij het ontbijt en in de middag is het tijd door te stromen naar Grand Café 1866. Je hebt veel persoonlijk contact met onze gasten.

De huiselijke sfeer maakt ons grand café ieder uur van de dag gezellig. Van het zachte geroezemoes rond een kopje koffie tot aan de levendige gesprekken met een goed glas wijn. Zodra het weer het toelaat, bedienen we op ons zonnige terras. In de schaduw van de bomen is dit zelfs hartje zomer een heerlijke plek om te vertoeven.

Ondanks dat er collega’s komen en gaan is het team altijd leuk en gezellig. Dat maakt werken in het Badhotel ook zo leuk. En waar in de horeca kun je tijdens kantooruren werken, nou hier dus!

Werken tijdens het diner in restaurant Zee&Land

’s Middags beginnen we met een briefing. Hierin wordt besproken hoe de avond er uit ziet en wie welke taken krijgt. Hierna wordt alles voorbereid. Onze gasten kunnen dagelijks vanaf 17.30 uur aan tafel om van ons heerlijke diner te genieten. Tijdens de service heeft iedereen z’n eigen deel waar hij of zij verantwoordelijk voor is. Natuurlijk kun je je collega’s om hulp vragen waar nodig. Aan het einde van de avond is het na het opruimen en schoonmaken tijd voor een sluitdrankje.

Werken in Badhotel Domburg biedt de mogelijkheid af te wisselen tussen verschillende diensten. Daarnaast is het mogelijk veel te leren op het gebied van gastvrijheid maar ook over de vak technieken. De collega’s vormen een hecht team en staan altijd voor elkaar klaar.