Werken tijdens het ontbijt in restaurant Zee&Land

“In ons mooi gelegen hotel gaat het werk 24/7 door. Er zijn altijd gasten en collega’s om je heen, iedere dag is weer anders. Het voelt intussen bijna als een tweede ’thuis’. We hebben veel (stam)gasten die meerdere keren in het jaar een bezoekje brengen aan Domburg en bij ons overnachten. Veel collega’s werken al langere tijd in het Badhotel en onze gasten vinden het fijn bekende en vertrouwde gezichten te zien.”

Werken in Grand Café 1866

“In 2010 ben ik in het Badhotel begonnen, met de gedachten hier maar tijdelijk te werken. Ik was tenslotte werkzaam als schoonheidsspecialiste en daar was op dat moment even geen baan in te vinden voor mij. Maar intussen werk ik hier al bijna 13 jaar!”

Werken tijdens het diner in restaurant Zee&Land

“Sinds 2 jaar ben ik nu werkzaam bij Badhotel Domburg in restaurant Zee&Land. Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is de afwisseling tussen het restaurant en het grand café. Wat mij persoonlijk erg trekt om in een hotel te werken, is de afwisseling tussen de diensten. Als je wilt kun je mee lopen in het ontbijt, tijdens de lunch, borrel of diner.”