Onze spa kiest uitsluitend voor puur en natuur. De merken waarmee wij werken sluiten daar naadloos op aan. Het van oorsprong Franse kuurmerk Thalgo is gebaseerd op de geneeskrachtige en ontspannende werking van zeewater en algen.

De spa bestaat uit een zoutsauna, infraroodsauna, stoombad en Finse sauna. Naast een exclusief aanbod aan sauna’s biedt de spa verschillende ontspanningsruimtes en een waterplein. Tussen de saunagangen door kunnen gasten tot rust komen in ons SPA Café. Hier kunnen ze lunchen, borrelen of dineren.

We hebben een ruim aanbod aan behandelingen voor lichaam, gelaat en nagels, zodat de gasten niet alleen ontspannen maar ook goed verzorgd het hotel kunnen verlaten.  Natuurlijk verzorgen we ook uitgebreide lichaamsmassages.

Werken in SPA Domburg

“Werken doe je in een klein teamverband. Hiernaast heb je wel veel contact met de rest van de collega’s in het Badhotel. De werkzaamheden zijn erg gevarieerd. De spa heeft een fijne, rustige uitstraling en hierdoor dus eigenlijk wel de ideale werkplek!”