Werken in de salons van SPA Domburg

Als schoonheidsspecialist en/of masseur werk je tussen 9.30 en 18 uur en voorzie je gasten van diverse behandelingen en massages. We bieden een breed aanbod aan behandelingen voor lichaam, gelaat, voeten en nagels. Natuurlijk verzorgen we ook uitgebreide lichaamsmassages, een aantal zelfs met een echt Zeeuws tintje.

De spa heeft een gevarieerd (vaste) gastenaanbod. Hierdoor heb je veel verschillende verwachtingen en wensen. Door in gesprek te gaan leer je behandelingen af te stemmen, zodat de gasten ontspannen en tevreden de spa verlaten.

Werken in het SPA café

Als medewerker SPA café werk je dagelijks tussen 9.30 en 22.30 uur en heb je een erg gevarieerde functie. Je bent in deze functie het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Je ontvangt hen bij de ontvangstbalie, plant afspraken in, verleent toegang tot de sauna en het zwembad en beantwoord alle voorkomende vragen. Daarnaast bedien je de gasten in het SPA café waar je ze voorziet van een hapje en een drankje.

SPA Domburg heeft een fijne, rustige uitstraling, de ideale werkplek!

Doordat je met collega’s werkt met diverse expertises is werken ook erg leerzaam. Je werkt nauw samen en iedereen staat voor elkaar klaar! Bijvoorbeeld even bijspringen om producten op te ruimen of gasten op te vangen.

Naast een gezellig team, leuke gasten en werkzaamheden, zijn er ook altijd heerlijke geuren van de opgietingen of oliën. Dit allemaal bij elkaar zorgt ervoor dat je hier graag wil komen werken!

 

Over SPA Domburg

Onze spa kiest uitsluitend voor puur natuur. De merken waarmee wij werken sluiten daar naadloos op aan. Het van oorsprong Franse kuurmerk Thalgo is gebaseerd op de geneeskrachtige en ontspannende werking van zeewater en algen.

De spa bestaat uit een zoutsauna, infraroodsauna, stoombad en Finse sauna. Naast een exclusief aanbod aan sauna’s biedt de spa verschillende ontspanningsruimtes en een waterplein. Tussen de saunagangen door kunnen gasten tot rust komen in ons SPA Café. Hier kunnen ze lunchen, borrelen of dineren.