Ontbijt

Het ontbijtteam zorgt ervoor dat alles om 7.30 uur gereed staat voor het ontbijtbuffet. Zij beginnen vroeg, de één vindt het heerlijk om in alle rust om 5.00 uur te beginnen terwijl de ander liever wat uitslaapt en pas om kwart voor 7 binnen komt. In principe is dat zelf in te delen door de collega’s, zolang het buffet maar klaar staat op het moment dat de gasten komen. Zij werken door tot het einde van de ochtend of begin van de middag (afhankelijk van de drukte).

Lunch & diner

De overige collega’s beginnen vanaf 11.00 uur en werken door tot de laatste gasten hun diner op hebben. De gasten kunnen tot 20.00 uur aan tafel, hierdoor zullen de koks dan ook nooit heel laat klaar zijn.

Naast de gasten die vaak van de lunch komen genieten in het Grand Café, verzorgen we ook de lunch voor de vergadergasten.

In het restaurant komen de smaken van de zee en het land samen. Daarbij wordt er alleen gewerkt met verse en seizoensgebonden producten. Bovendien staat er iedere dag een ‘no waste’ (vis of vlees) keuze op het menu. Hierdoor hoeft er zo min mogelijk weggegooid te worden.