Visie, groei en vertrouwen

Een begrip in Domburg, eigenwijs en hip. Zo omschrijven wij onze drie bedrijven in Domburg. Als stabiele werkgever bieden we je meer dan alleen een goed salaris. Visie, groei en vertrouwen staan bij ons centraal.

Werken in Domburg is leuk!
We weten als geen ander hoe leuk het werken in Domburg is. Het gevoel van vrijheid en vakantie is altijd dichtbij. Natuurlijk werken wij, terwijl onze gasten vakantie vieren, maar het is geweldig om een bijdrage te leveren aan een onvergetelijk verblijf. Dat doen we natuurlijk niet alleen. We werken nadrukkelijk samen en zetten ons voor 100% in; voor onze gasten, maar zeker ook voor elkaar. In ons team kunnen we wel wat ambitieuze mensen gebruiken. Voel je je thuis bij ons en onze kijk op gastvrijheid? Dan maken we graag snel kennis!

Carrièreperspectief
Wij, Badhotel Domburg, Juuls en Strand90 hebben niet alleen onze gasten veel te bieden, maar ook jou! De arbeidsvoorwaarden zijn goed en bovendien word je beloond naar prestatie. Dat de opleidings- en doorgroeimogelijkheden optimaal zijn, bewijst onze hotelmanager Ankie Vermeulen. Zij startte als stagiair bij het hotel en heeft nu de dagelijkse leiding. Wie ambities heeft, krijgt volop kansen!

Als je binnenstapt in ons hotel lijkt het formeel. maar je merkt al snel dat achter de schermen een gezellige en informele sfeer heerst!
Badhotel Domburg
Wij werken in een klein en hecht team. Zo staat onze chefkok niet alleen met veel passie in de keuken, maar managet zij ook het restaurant.
Juuls Domburg
Op het strand werken we met jong en gezellig team. In de zomer is het hard werken, in de winter hebben we weer meer tijd om de puntjes op de 'i' te zetten.
Paviljoen Strand90