Lianne & Erika

“Voor 08.00 uur begroet je je collega’s in het Badhotel, hier haal je wat benodigdheden op om By Juuls te kunnen openen. Tijdens het opstarten van het restaurant zorg je er o.a. voor dat de tafels gedekt zijn, de kaarsjes branden en dat er gezellige muziek draait. Je bereidt elke dag een ander eitje en schenkt de versgeperste jus d’orange in.

Tussen 09.00 en 11.00 uur komen de hotelgasten ontbijten. Nadat je ze vriendelijk hebt begroet en naar tafel hebt gebracht, serveer je het ontbijt aan tafel en maak je koffie of thee. Naast een goed ontbijt, maak je een praatje met de gasten en vertel je wat ze kunnen gaan doen in de omgeving, zo geef je tips over hippe strandpaviljoens en verhuur je fietsen. Zo zorg je ervoor dat ze blij en tevreden de dag beginnen.

Nadat de gasten vertrokken zijn ruim je alles op en maak je het restaurant verder gereed voor de opening voor gasten van buitenaf. Het restaurant gaat om 12.00 uur open. Vanaf 11.30 uur komen de andere collega’s van de keuken en bediening om aan de slag te gaan. Je overlegt samen met je collega’s het verloop van de dag en bedient de gasten.

Om 14.00 uur gaat de collega die het ontbijt heeft opgestart naar huis, taken worden overgedragen aan de andere collega’s. Tussen 15.00 en 18.00 uur kunnen de nieuwe hotelgasten inchecken. Je legt de route naar onze parkeerplaatsen uit en maakt de gasten wegwijs naar hun hotelkamer.

Tussen 16.30 en 17.30 uur houden we in 2 shifts onze pauzes en maken de collega’s uit de keuken een lekkere avondmaaltijd. Tijdens de pauze van andere collega’s dek je de tafels op en zorg ervoor dat het restaurant gereed staat voor aanvang van het diner.

18.00 uur, de eerste gasten komen binnen en breng je naar tafel. De gehele avond zorgen we er samen voor dat onze gasten niks ontbreken. Je geeft uitleg over de gerechten, neemt bestellingen op en maakt tussendoor een praatje. Even een moment over? Dan help je mee waar nodig bij je collega’s en zorg je ervoor dat het restaurant netjes blijft. Als de gasten weer tevreden zijn vertrokken, zorg je er samen met je collega’s voor dat het restaurant weer in orde is voor het ontbijt.

Je komt te werken in een gezellig en divers team, in een prachtig boutique hotel en restaurant in de bruisende hoofdstraat van Domburg. We hebben een kleine menukaart met wereldse gerechten, die per seizoen wisselt. Of je nu graag vis, vlees of vega(n) eet, bij ons kun je goed terecht!”